Litt om Multihost IT

Kort fortalt er vi en gruppe Linux-frelste teknologer fra Drammen som tilbyr kostnadseffektive, solide serverhosting-løsninger og drift av ulike systemer for små og mellomstore bedrifter - vi tilbyr også våre tjenester til privatmarkedet.

Godt etablert

MultiHost IT er et godt etablert navn i bransjen og har et svært godt rykte i markedet. Det er mye takket være vår satsing på kundestøtte, siden vi er tilgjengelig hele døgnet og at det aldri er ventetid på våre telefonlinjer eller svar på e-post.

Du velger oss fordi

Du trenger en erfaren leverandør som alltid er tilgjengelig og som har de rette tekniske løsningene for å sikre stabil og sikker drift av ditt system.

Foretningsidè og våre tjenester

I den nåværende driften av selskapet har vi allerede sikret oss en stor kundebase ved salg av tjenester som webhotell, colocation, rack, virtuell server, konsulentoppdrag og andre mindre tjenester.

Vår forretningsidé bygger på rask og personlig kundebehandling, sikre løsninger, nettverks-redundans, stabilitet og at begge parter skal være tilfreds i alle situasjoner.

Kunnskap og erfaring

Innad i bedriften har vi bred kunnskap innen oppsett og drift av nettverk og servere - vi sitter med sertifisering fra annerkjente Cisco Systems, CompTIA Linux+, Microsoft Windows og innehar over ti års erfaring med drift av servere.

Vi har idag daglig drift av flere hundre Linux- og Windows-server som benyttes til alt fra små webtjenester til avanserte database og lagringssystemer.

Historie

Selskapet ble stiftet i 2003 og hadde sin første driftsdag i 2004. Foretaket ble den gang registrert som delt ansvar (DA) av Thomas Ludvigsen og Jan Fredrik Anyz. Høsten 2010 bestemte vi oss for å endre selskapsform og ble aksjeselskap (AS). De to gründerne som opprinnelig stiftet selskapet er fremdeles med som aktive deltakere og eiere - i tillegg til at Fredrik Sanne kom ombord på eiersiden da vi endret selskapsform.

Vårt største mål

Helt siden selskapet ble stiftet har vi har jobbet oss fremover mot våre mål. Vi har nådd mange, men langt fra alle, vårt største mål er etablering av eget datasenter, noe vi skal realisere på egenhånd eller sammen med en partner.

Tilgjengelighet

Vi har alltid en representant tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året, som raskt påbegynner feilsøking og feilretting av et eventuelt problem.

Internasjonal satsing

Vi har kunder fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, USA, England, Polen, Italia, Russland og Spania.

Kontrollpanelet MultiPanel

Vi begynte utviklingen av kontrollpanelet vårt like etter vi stiftet selskapet. Målet har hele tiden vært å gi deg mulighet til å gjøre endringer live, i tillegg til at det er internstyring for oss.

Idag kan man styre alt fra DNS til VPS på egenhånd. Vi var blant annet de første (tror vi?) i Norge som ga kunden tilgang til å se trafikk-statistikk direkte fra panelet.