Følg oss på Facebook

Rackskap 2017-06-19T17:29:27+00:00

Leie av rack (Colocation)

Leie av 42U rack med geografisk lokasjon i Oslo, Norge. Du får fysisk tilgang hele døgnet med eget nøkkelkort. Meget avansert strøm- og kjøleløsning.

 • Fasiliteter

  Leier du rack av oss blir du plassert i ett av våre datasenter som er utstyrt med kraftig HVAC (heating, ventilating, air conditioning) kjøleanlegg som gir en kontinuerlig temperatur på ca. 22-24 grader Celcius. Brann vil raskt slukket av avansert brannslukningsutstyr bestående av hi-fog tanker som gir rask og effektiv slukking uten å skade sensitivt utstyr. Fasilitetene blir overvåket hele døgnet, fysisk og ved hjelp av digitalt bilde fra overvåkingskamera. Ved eventuelle feil vil vakthavende gjøre tiltak for å rette problemet så raskt som mulig.
 • Fabelaktig strømløsning

  Du får en redundant og fabelaktig strømtilførsel, bestående av A/B kurs, i tillegg til UPS og dieselaggregat som kan forskyne hele serverparken uavbrutt. Dette for å sikre at det til enhver tid er strøm i ditt rack. Vår driftspartner garanterer at en av kursene skal være aktive til enhver tid.
 • Oppetidsgaranti

  Vi kan med avansert og riktig teknologi garantere deg 99,9% oppetid på Internett. Hvis vi ikke innfrir dette får du en dag avslag per prosent.
 • Høy hastighet mot Internett

  Dine servere får gigabit tilkobling til Internett, direkte via vårt kraftige aksess-nett. Vi er representert ved flere IX’er i Norge, noe som øker oppetid og stabiliteten betraktelig. Dersom du har egne IP-adresser hos RIPE kan vi annonsere ut disse via BGP. Vi er også en carrier nautral leverandør, så om ønskelig kan du stå for Internettilknytning på egenhånd.
 • Ansvar og SLA

  Når din bedrift leier rack av oss, tar vi fullt ansvar for at strøm, kjøling og at Internett holdes tilgjengelig for dine servere. Du kan bruke vår kompetanse døgnet rundt. Les mer om serverdrift og de forskjellige SLA-nivåene. Vi anbefaler deg å ta kontakt for å kartlegge behov og pris. Har du ikke bruk for et helt rack kan du se colocation.

 Be om tilbud!


Q&A om leie av rack

 • Hvor lang er leveringstiden deres?

  Etter at signert avtale er sendt i retur vil vi avtale leveranse med deg. Det tar stort sett bare et par dager, men kan ta opptil en uke.

 • Hvordan får jeg nøkkelkort?

  Du får tilsendt en erklæring for signering. Denne må sendes inn i systemet og bli godkjent av en 3-part. Kan ta opptil 3 uker.

 • Hva skjer om jeg bruker mer båndbredde?

  Vi låser deg ikke til en gitt båndbredde, du står fritt til å bruke så mye båndbredde du vil – men du vil bli fakturert for ekstra trafikk.

 • Hvor mange IP-adresser følger med tjenesten?

  Forhør deg med oss hvor mange IP-adresser du kan få. Man må dokumentere behov.

 • Kan jeg sende utstyr til dere?

  Ja, hvis du ikke har anledning til å komme selv så kan du sende serveren til oss med posten. Så vil en av våre teknikere montere serveren. Og du kan også sette tower-kabinett hos oss, det bestemmer du selv.

 • Kan IPv6 brukes alene?

  Både ja og nei. IPv6 kan brukes alene, men da får ikke de med IPv4 kontakt med serveren. Man må bruke både v4 og v6 inntil videre for at “alle” skal kunne kontakte serveren.