Webhosting

Vi tilbyr webhosting, også kalt webhotell, til dine bilder og filer, enten som personlig hjemmeside eller til ditt firma. Epost er inkludert i tjenesten. Alle våre epost- og webservere er Linux og lokalisert i Oslo/Norge.

Fordeler med driftet webhosting

Den største fordelen med driftet webhosting er at man unngår vedlikehold på servernivå, dette tar vi oss av. Vi sørger for at sikkerhetsoppdateringer og generelle sikkerhetsplaster er på plass. Vi sørger for at systemet oppdateres hver uke.

Alltid hjelp å få

Det er i all hovedsak deg selv som konfigurerer, vedlikeholder og har den daglige driften av selve innholdet. Dog dersom det oppstår et problem som ikke lar seg løse uten hjelp, så er vi aldri mer enn en telefon unna. Se serverdrift for priser i og utenfor vår åpningstid.

Epost

Vi gir deg tilgang til å bruke ditt eget domene på vår mailserver, enten via POP3 eller IMAP. Lagringsplass fordeles mellom web- og epostserverne.

Domene

Du kan velge mellom å beholde eksisterende registrar av ditt domenenavn, registere nytt eller peke eksisterende domenenavn mot våre servere.

Vi anbefaler å samle alle domenenavn hos oss, slik at du får kontroll og oversikt via et grensesnitt. Vi kan hjelpe deg med dette.


Automatisk installasjon

Vårt system støtter automatisk installasjon av WordPress og Joomla med et par tastetrykk.

Vi anbefaler virtuell server til deg som ønsker et dedikert område og mer ressurser for ditt nettsted.

Be om tilbud!Lagringsplass Epost PHP5 MySQL5 FTP Pris
Web-1 100MB 50,-/mnd BESTILL
Web-2 500MB 100,-/mnd BESTILL
Web-3 1000MB 150,-/mnd BESTILL
Web-4 2500MB 200,-/mnd BESTILL
Web-5 5000MB 250,-/mnd BESTILL
Web-6 8000MB 300,-/mnd BESTILL

Mer kapasitet?

Det er mulig å oppgradere, slik at hvis du skulle trenge ytterligere lagringsplass er det bare å kontakte oss for en økning av kapasiteten. Dersom man bruker mer kapasitet, f.eks. lagringsplass, oppgraderes løsningen automatisk.

Spørsmål og svar om driftet webhosting


1. Hvor lang er leveringstiden deres?

Etter bestilling behandler vi bestillingen fortløpende. Stort sett samme dag hvis bestilling kommer før 11:00.

2. Hvor mange IP-adresser følger med tjenesten?

Ingen, det vil si at denne løsningen er bak en delt IP-adresse.