Følg oss på Facebook

Domene 2017-06-18T20:57:43+00:00

Domeneregistrering

Ditt domene på Internett! Vi tilbyr registering og parkering av nasjonale og internasjonale domenenavn. Hvor lang tid vil det ta å etablere domene? Vi behandler din bestilling fortløpende. Stort sett samme dag hvis bestilling kommer før 11:00.

Domene Status Pris Handling
 • Godkjent .no-registrar

  Multihost IT AS er en godkjent registrar hos NORID. Det betyr at vi på vegne av deg som bedrift, organisasjon eller privatperson kan gjøre endringer, registrere og flytte domenenavn.
 • Samle alle domenenavn hos oss

  Vi ser ofte at bedrifter og organisasjoner ikke har oversikt over hvor de har registrert domenet. Vi anbefaler derfor å samle alle domenenavn hos oss, slik at dere får full kontroll, en faktura og samlet administrering.
 • Kontrollpanel

  Hos oss får du tilgang til kontrollpanel slik at du på egenhånd kan administrere og gjøre endringer på ditt domene i sanntid.
 • Implementering av DNSSEC

  DNSSEC står for ‘Domain Name System Security Extensions’, og er et sikkerhetspåbygg til dagens DNS-system. Hensikten med DNSSEC er å innføre mekanismer som sikrer DNS slik at det ikke lenger er mulig å injisere falske svar på DNS-oppslag, noe som er mulig i dagens DNS. Les mer om DNSSEC hos NORID

Ubegrenset

Hos oss får du ubegrenset antall DNS-pekere!

 Be om tilbud!